fbpx

Falabellas, daar word je blij van ;-)

Je lievelingspaard aan een sleutelhanger, dat wil iedereen! Dus geef jezelf een Falabellas of maak iemand anders blij met een look-a-like van hun favoriete viervoeter. De handgemaakte Falabella’s worden steeds mooier door gebruik en natuurlijke patina. Dat betekent dat je er jarenlang plezier van hebt.

De Lipizzaner is een warmbloedpaardenras dat zijn oorsprong kent in de Habsburgse keizerlijke hofstoeterij "Lippiza".

De Lipizzaner worden als veulen donker geboren, maar na verloop van jaren kleuren ze wit. Naast schimmels komen ook de kleuren bruin, donkerbruin en zwart voor, incidenteel vos en valk. Het hoofd is uitdrukkingsvol, met grote sprekende ogen. De neuslijn is een licht bollende ramsneus.

Eigenschappen: 
De hals is vrij hoog aangezet en geeft een trotse indruk. Het lichaam kent een vloeiende bovenlijn, met een weinig geprononceerde schoft, middellange rug en rond kruis. Het behang is fijn en zijde-achtig. De benen zijn kort, hard en sterk, de voeten klein en uitstekend gevormd. De bewegingen zijn trots en verheven. De Lipizzaner heeft een natuurlijke aanleg voor de klassieke dressuur, zodat de zwaarste oefeningen uitgevoerd kunnen worden.

De Look-a-likes:
Bij Falabellas zijn we dol op dit gracieuze witte paard en hebben er een echte Look-a-Like van gemaakt: trots en klassiek. Een paardensleutelhanger uitgevoerd in zacht spierwit leer.

Falabellas Paardensleutelhanger